Alle typene er håndlagde og inneholder kun egg og durumhvete.
Her er et utvalg av våre produkter.
Spaghetti alla chitarra
Spaghetti er den mest kjente pastatypen og den har trolig over tid blitt den italienske nasjonalretten. Den kan serveres med de alle fleste sauser, ragú, carbonara, pummarola etc. Alla chitarra varianten av spaghetti er en spesialitet, opprinnelig fra Abruzzo fylket, som er populær i hele senter- og sør Italia.
Tagliatelle
Tagliatelle er en pasta typisk for sentrale- og nordlige Italia. Navnet kommer fra verbet "å kutte" eller "å skille", siden den lages ved at man sprer deigen i tynne ark og kutter den etter å ha rullet den. I Emilia-Romagna er det typiske å kombinere med denne typen pasta, Ragú alla Bolognese, men også andre forskjellige sauser kan brukes som skinke, tomatsaus, trøfler, sjømat og smakfulle sauser basert på grønnsaker eller oster.
pappardelle
Papardelle passer best med fyldige og kremaktige sauser. Pappardelle er en annen populær type pasta. Den har et utseende som ligner på tagliatelle. Mens tagliatelle er en form for pasta fra den rene Emilia-Romagna-tradisjonen, er pappardelle typisk for Toscana-regionen. Pappardelle blir ofte servert i Toscana, typisk med sauser av viltkjøtt som villsvin, hare eller and, eller enkelt servert med skogsplukket sopp.
Lasagne
Lasagne er en spesiell pasta som lages ved at deigen kuttes i store firkanter eller rektangler. Den utgjør trolig det eldste formatet av pasta som er produsert i Italia. Emilian lasagne er kanskje den mest kjente, men denne pastaen er populær i hele Italia og presenteres med små variasjoner.
Caserecce
Caserecce er en tradisjonell kortpasta som brukes til populære sicilianske pesto-oppskrifter. Casarece er perfekt til å tilberede ulike sommersalater.